Partizan i dalje može da zaradi na Pecarskom!

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i dalje može da zaradi na Pecarskom!

Marko Pecarski od danas i zvanično više nije član KK Partizan NIS. Mladi krilni centar, od početka priprema nije u sastavu crno-belih, a tokom leta su i klub i igrač izrazili stav da je za obe strane bolje da dođe do prekida saradnje.
Na meču Strazbur – Nant, naša kladionica nudi kvotu 5.90 za igru X-1.
Kako je igrač izrazio nezadovoljstvo svojim statusom u timu, a stručni štab njegovim igračkim razvojem i napretkom, obavljeni su razgovori nakon kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je došlo do današnjeg sporazuma o prekidu saradnje. Prema potpisanom sporazumu, Marko Pecarski je od danas slobodan igrač, a KK Partizan NIS će u slučaju da igrač ikada potpiše ugovor sa nekim klubom u NBA ligi, prihodovati 150.000 dolara na ime obeštećenja – piše na zvaničnom sajtu Partizana.
Podsetimo da Pecarski i dalje nije pronašao klub. Spekulisalo se da bi karijeru mogao da nastavi u Grčkoj ili Sjedinjenim Američkim Državama, ali kao koledž igrač.

The post Partizan i dalje može da zaradi na Pecarskom! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pecarski otišao, Partizanu 150.000 dolara samo ako ode u NBA ligu

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2019

Projektovan je da bude velika zvezda jednog novog Partizana, ali Marko Pecarski se u crno-belom taboru baš nije snašao. I od danas više nije član Partizana, pošto je beogradski klub i zvanično saopštio da je sa 19-godišnjim krilnim centrom raskinuo saradnju. Crno-beli su saopštili i da će klub...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.