Partizan i Zvezda se oprostili od Petka

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2020, 18:33

Partizan i Zvezda se oprostili od Petka

Petko više nije među nama...

Nekadašnji selektor naše reprezentacije Ilija Petković preminuo je danas u svojoj 74. godini posle kraće bolesti.

Ne treba pisati mnogo o tome koliko je dao srpskom fudbalu jer je to opšte poznato, a zahvalnost na svemu, iako nikada nije igrao za njih, istakli su i Crvena zvezda i Partizan.

Počivaj u miru 🙏 https://t.co/sncCGxFxsv

— FK >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) June 27, 2020

"FK Partizan izražava duboko saučešće povodom iznenadne smrti velikog prijatelja i sportskog radnika, nekadašnjeg selektora reprezentacije Srbije Ilije Petkovića. Neka ti je večna slava!", napisali su u Partizanu.

FK Partizan izražava duboko saučešće povodom iznenadne smrti velikog prijatelja i sportskog radnika, nekadašnjeg selektora reprezentacije Srbije Ilije Petkovića.

Neka ti je večna slava! pic.twitter.com/GA6TvFldmn

— FK Partizan (@FKPartizanBG) June 27, 2020
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIJA PLAČE ZA PETKOVIĆEM: "Za 2 meseca izgubio sam dva selektora", Zvezda, Partizan, FSS se opraštaju od Ilije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020

Svi se opraštaju od nekadašnjeg igrača OFK Beograda...Vest da je posle bolesti preminuo nekadašnji igrač OFK Beograda i selektor reprezentacije Srbije i Crne Gore Ilija Petković, potresla je celokupnu fudbalsku javnost u Srbiji, a uskoro su počele da ristižu i poruke onih koji su se opraštali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Šta je Petko govorio Dekiju Stankoviću

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2020

Dejan Stanković se oprostio od Ilije Petkovića...Legenda srpskog fudbala jeste Ilija Petković...Fudbaler, kasnije i fudbalski stručnjak koji je igrao za i vodio reprezentaciju naše zemlje ma kako se ona zvala, preminuo je danas u svojoj 74. godini...Od njega se oprostio i Dejan Stanković, još...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.