Partizan i Zepter - Nastavlja se uspešna saradnja

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2018, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i "Zepter" - Nastavlja se uspešna saradnja

Sada je i ozvaničeno, Partizan i "Zepter" nastavljaju saradnju.

U hotelu Zepter u Beogradu organizovan je radni doručak za predstavnike medija tokom kojeg je zvanično produžen ugovor između FK Partizan i kompanije "Zepter".

Prisutnim novinarima su se obratili direktor marketinga FK Partizan Predrag Vujović i član UO Zepter Group Đorđe Rašić, izrazivši obostrano zadovoljstvo produžetkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugovora i četvrtom godinom saradnje.

"Budući da je ovo naša četvrta godina partnerstva sasvim je jasno da se vizija Kompanije Zepter poklapa sa strateškim ciljevima FK Partizan. Pored parole "Živi bolje, živi duže" koja se oslikava i kroz čuvenu krilaticu u zdravom telu zdrav duh, što jasno govori o sportskom i zdravstvenom aspektu naše saradnje, drago mi je da se ona ove godine proširila i kroz banjski i regionalni turizam odnosno mnogobrojne hotele koje Zepter kompanija poseduje u regionu, a koje ćemo koristiti kroz sve pogone i fudbalske selekcije kluba. Svakako imponuje što je Zepter kao multinacionalna kompanija prepoznala važnost saradnje sa našim fudbalskim klubom, koja se i reflektovala kroz titule i uspehe u evropskim takmičenjima", Predrag Vujović.

Tokom radnog doručka, koji je pre svega zamišljen kao druženje sa predstavnicima sedme sile i upoznavanje sa budućim projektima, prisutnima se obratio i član UO "Zepter Group" Đorđe Rašić.



"Poznato je da fudbaleri Partizana na SC Partizan-Teleoptik od samog početka saradnje koriste zdravu pijaću vodu kroz naše sisteme za prečišćavanje vode "AQUEENAPRO" i "EDELWASSER", dok pored servisa za ručavanje, porcelana i galanterije koji su stalno postavljeni tokom obroka, igrači mogu samostalno da koriste sve aparate od sokovnika "MORE JUICE PRESS FROZEN" koji zadržava sve vitamine i minerale kroz sporo ceđenje soka, pa do "BIOPTRON" svetlosne terapije u medicinskom bloku kluba. Ove godine će kompletan asortiman biti dopunjen, ali i proširen aparatom za prečišćavanje vazduha "THERAPY AIR"",
naglasio je Rašić.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novi ugovor u Partizanu - četvrtu godinu uzastopno

Izvor: MozzartSport.com, 23.Mar.2018

Dobre poslovne navike ne bi trebalo menjati. Svesni su toga u Partizanu, pa su u petak ozvaničili nastavak saradnje sa kompanijom „Cepter“. U pitanju je multinacionalni brend, s kojima je klub iz Humske 1 četvrti put uzastopno potpisao ugovor. Znatno povoljniji nego dosadašnji. „Budući da je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.