Partizan i Telekom Srbija produžili saradnju

Izvor: RTS, 21.Sep.2016, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i Telekom Srbija produžili saradnju

Košarkaški klub Partizan i Telekom Srbija produžili su ugovor o saradnji na još godinu dana, a crno-beli su ocenili da je tako "obezbeđena značajna podrška za dalje funkcionisanje".

"KK >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizan izražava veliko zadovoljstvo zbog činjenice da tako velika kompanija ostaje uz Partizan i daje mu vetar u leđa da na pravi način radi ono što najbolje ume, a to je da igra košarku. Trudićemo se da dobrim igrama u Evropi, ABA ligi i domaćim takmičenjima opravdamo poverenje i predstavimo Partizan, njegove sponzore, državu Srbiju i naše navijače u najboljem mogućem svetlu", navodi se u saopštenju Partizana.
Crno-beli su u saopštenju naglasili zahvalnost Vladi Srbije i njenom premijeru na doprinosu da dođe do nastavka saradnje.
Partizan prvog oktobra počinje takmičenje u Jadranskoj ligi, utakmicom protiv Mornara u Baru.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Partizan i Telekom produžili saradnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2016, 05:09

Košarkaški klub Partizan i Telekom Srbija produžili su ugovor o saradnji na još godinu dana, a crno-beli su ocenili da je tako "obezbeđena značajna podrška za dalje funkcionisanje"..."KK Partizan izražava veliko zadovoljstvo zbog činjenica da tako velika kompanija ostaje uz Partizan i daje mu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.