Partizan i Sejduba Suma - Šta se to danas desilo?

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2017, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i Sejduba Suma - Šta se to danas desilo?

Crno-beli su dali rok Slovanu iz Bratislave da se izjasni danas oko Sejdube Sume. Da li je bilo odgovora?

Partizan na čelu sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim pokušava da dovede već drugu godinu uzastopno Sejdubu Sumu, fudbalera Slovana iz Bratislave.

Ipak, svaki dosadašnji pokušaj je bio neuspešan, sve postaje polako deprimirajuće, pa je Iliev dao Slovacima rok da se izjasne.

Rok je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << danas, ali odgovora - NEMA.

Dakle, pošto ni danas nije ništa rešeno, Partizan će sačekati do sutra ujutru kada bi mogao da dobije odgovor iz Slovana za Sejdubu Sumu, ofanzivnog fudbalera koji se juče nije našao u protokolu za meč kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Mondo" prenosi da će Partizan definitivno odustati od Sume i okrenuti se drugim fudbalerima ukoliko sutra ne bude bilo odgovora.

Partizan je u ovom prelaznom roku pojačan Danilom Pantićem i Nemanjom Miletićem, videćemo da li će Suma biti treće pojačanje ovog tima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

POSLEDNJE VESTI O SUMI: Prošla su dva dana, Partizan daje još jednu šansu

Izvor: HotSport.rs, 01.Jul.2017, 00:27

Velika je šansa da će dugogodišnja želja ostati to i nakon ovog prelaznog roka.. . Ukoliko se do podneva nešto znatnije ne promeni, Sejduba Suma neće poptisati za Partizan.. Uzalud su akcije navijača na društvenim mrežama da dopru do ovog fudbalera, kad klubovi već nekoliko prelaznih rokova...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.