Partizan i Rnić se još nisu našli oko plate

Izvor: S media, 07.Jun.2011, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i Rnić se još nisu našli oko plate

Partizan će, najverovatnije i u predstojećem prelaznom roku nastaviti trend vraćanja bivših fudbalera u svoje redove.

Posle Miroslava Radovića, koji je jedna od prvih opcija šampiona, u Humsku će najverovatnije ponovo i Nemanja Rnić (27), koga su crno-beli kontaktirali pre nekoliko dana. Ipak, konačan dogovor još nije postignut.

Marković opet preskup Partizanu

Mrdaković: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Želim u Partizan!

Đurić: Šta će nam Šabalala, imamo Volkova

Prema planovima čelnika Partizana, Rnić bi trebalo da bude jedno od rešenja na poziciji štopera (klub je u potrazi za još jednim štoperom), posle povlačenja Mladena Krstajića i suspenzije Marka Jovanovića. Povoljna okolnost u Rnićevom slučaju je to što bi u redove šampiona došao kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Anderlehtom.

Posle preliminarnog razgovora dve strane, postoji razlika u stavu kada su u pitanju godišnja primanja fudbalera. Defanzivac je izneo svoj stav, koji je nešto veći od 120.000 evra, koliko je Partizan spreman da plati. Ipak, nije se na tome završilo, pregovori se nastavljaju...

(Foto: Gulliver/Getty images)

(Večernje Novosti)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.