Partizan i Mega Lens idu u polufinale

Izvor: JUGpress.com, 18.Feb.2017, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i Mega Lens idu u polufinale

NIŠ

Košarkaši Partizana poslednji su polu-finalisti ovogodišnjeg Kupa Radivoja Koraća. Pobedom od 80:60 obezbedili su duel sa Mega Leksom.   Utakmicu je obležilo nesportsko navijanje Partizanovih navijača, što je umalo prouzrokovalo da se meč nastavi bez prisustva publike.Nakon meča na konferenciji za medije, treneri su se još jednom složil da je kvalitet u ligama očigledan, ali i to da je Dunav namučio rivala, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << iako razlika od 20 poena to i negovori.

“Jedna dobra utakmica za nas. Zadovoljan kako su se moji momci borili, dali smo svoj maksimum protiv ekipe Partizana, koja igra poprilično agresivno. Zadovoljan sam borbenošću, odnosu prema utakmici, lepa i velika stvar za nas, klub i navijače, koji su došli iz Banovaca u velikom broju, nadam se da ih nismo razočarali. Odličan ambijent, puna hala, pamtićemo ovaj Kup još dosta vremena “ – rekao je Mitar Ašćerić, trener Dunava.

Nenad Čanak, koji je menjao Aleksandra Džikića, čestitao je Dunavu na borbi i na svemu što su uradili ne samo ove, već i prethodnih sezona.

“Realno je da smo mi kvalitetnija ekipa. Ideja je bila da minutažom zaštitimo igrače, sutra nas očekuje zahtevna utakmica protiv Mege, ako pobedimo očekuje nas i finale, što je i cilj Partizana na ovom Kupu. Sutra je polu-finale i niko ne sme da se žali na umor. Ova utakmica može odlučiti Kup. Utakmice sa Megom su uvek zahtevne. Igraju uvek košarku visokog intenziteta, radio sam sa njima, znam kako Dejan razmišlja, svaki meč ide na pobedu, očekujem tešku utakmicu” – rekao je Nenad Čanak, pomoćni trener Partizana.

Pre toga u utakmici Mega Leksa i Dinamika košarkaši Mega Leksa su savladali protivnika (84:57) I postali treći polufinalisti Kupa Radivoja Koraća. Ekipa koja brani trofej je bez problema savladala debitanta Dinamika.

Danas su na redu polu-finalni mečevi i na programu su od 17 i 21 čas.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.