Partizan i Kragujevčani ponovo u Osečini

Izvor: MVP.rs, 13.Jan.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i Kragujevčani ponovo u Osečini

U gradiću na zapadu Srbije će se održati turnir za pionire.

Drugi po redu međunarodni pionirski košarkaški turnir "Osečanski pobednik" održaće se 15-17. januara ove godine u varošici pored Valjeva. Domaćin Osečina dočekaće pionire crnogorskog Kotora, slovenačkog Branika, Partizana, kragujevačke Foke i valjevskog Metalca.

Ovih šest ekipa biće podeljene u dve grupe, a nakon kvalifikacionih mečeva u četvrtak i petak poslednjeg dana turnira igraju se dueli >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << za plasman. Na startu 2014. godine najbolji su bili pioniri kragujevačke Foke koji su predvođeni trenerom Bogoljubom Đurićem u finalu savladali Partizan.

Prvi put na ovom turniru igraće pioniri slovenačkog Branika iz Maribora, a pored srpskih timova tu će biti i crnogorski Kotor. Članovi lokalnog košarkaškog kluba će u toku godine uzvratiti posetu i crnogorskom i slovenačkom predstavniku.

Za sada i dalje nije potvrđeno ko će otvoriti ovu manifestaciju, ali se očekuje dolazak ljudi iz Košarkaškog saveza Srbije. Prošle godine gost turnira je bio i dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Vladimir Koprivica koji je mladim košarkašima održao zanimljivo predavanje, a i sada se očekuje dolazak nekog od stručnjaka iz ove oblasti.

RASPORED GRUPA

Grupa A

Osečina

Metalac

FOKA Kragujevac

Grupa B

Partizan

Kotor

Branik Maribor

PROGRAM TURNIRA 

Četvrtak (15.1.):

12:00 Svečano otvaranje turnira

12:30 Koktel za zvanice u motelu pored hale SC "Osečina"

13:15 Osečina -  Metalac

16:45 Partizan - Branik

18:15 Metalac - FOKA 

Petak (16.1.): 

12:30 Kotor - Branik

16:15 Osečina - FOKA

18:00 Partizan - Kotor 

Subota (17.1.):

15:00 Utakmica za peto mesto

16:45 Utakmica za treće mesto

18:30 Finale

20:00 Proglašenje pobednika, dodela pehara i zatvaranje turnira 

(foto: Košarkaški turnir "Osečanski pobednik 2015" / Facebook) 

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.