Partizan i Cibona su puno puta pisali istoriju

Izvor: B92, 15.Dec.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Partizan i Cibona su puno puta pisali istoriju"

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je predstojeća utakmica sa Cibonom u ABA ligi veliki izazov za igrače, trenere i navijače.

Košarkaši Partizana igraju u nedelju od 20 časova u Beogradskoj areni protiv Cibone, utakmicu 11. kola ABA lige.

"Cibona je uvek bila i uvek će biti veliki sportski rival. Partizan i Cibona su popunili puno stranica u knjizi košarkaške istorije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i to je dovoljno da ova utakmica bude veliki izazov za igrače, trenere i navijače", rekao je Trinkijeri.

Plejmejker crno-belih Nemanja Gordić rekao je da je zagrebački tim nezgodan rival i da ekipa mora da bude koncentrisana.

"Očekuje nas zanimljiv duel protiv starog rivala. Cibona je ekipa koja može biti jako nezgodna, te mi zbog toga moramo da budemo maksimalno koncentrisani i u odbrani i u napadu. Za nas sledi serija utakmica na domaćem terenu i daćemo sve od sebe da tu situaciju iskoristimo na najbolji način", naveo je Gordić.

Posle 10 kola u regionalnom takmičenju crno-beli imaju učinak od sedam pobeda pobeda i tri poraza, a Cibona ima četiri pobede i šest poraza.

Deca uzrasta do 14 godina uz pratnju odraslih mogu besplatno ući u Arenu uz ulaznicu, koje se mogu preuzeti u Tiketlajnu na Novom Beogradu i na blagajni hale.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.