Partizan i Bojan Popović raskinuli saradnju

Izvor: Blic, 21.Sep.2010, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i Bojan Popović raskinuli saradnju

Bojan Popović u novoj sezoni ipak neće igrati za Partizan jer su klub i igrač doneli zajedničku odluku o raskidu ugovora.

Povremeni srpski reprezentativac i bivši kapiten FMP Železnika potpisao je jednogodišnji ugovor sa crno-belima 26. avgusta, ali samo dvadesetak dana kasnije je odlučeno da se on raskine.

" Na osnovu dosadašnjih pripremnih utakmica i treninga zajedno su uvideli da se uloga Bojana Popovića ne uklapa u koncepciju tima za predstojeću >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sezonu", saopštio je Partizan i poželeo Popoviću uspešan nastavak karijere.

Popović, nesuđena "četvortka" šampiona Srbije, prošle sezone je igrao za Lijetuvos Ritas u čijem je dresu zaradio titulu MVP meseca oktobra u Evroligi, a zatim je prešao u Efes Pilsen. Igrao je još i za FMP, moskovski Dinamo i Unikahu.

U reprezentativnom dresu je osvojio srebro na Eurobasketu 2009. godine, a bio je jedan od kandidata za putovanje u Tursku na SP.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.