Partizan gradi evropski tim, stigao i Antonov!

Izvor: Press, 29.Avg.2017, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan gradi evropski tim, stigao i Antonov!

Mladi reprezentativac Nemanja Antonov zvanično će postati fudbaler beogradskog Partizana, potvrđeno je iz kluba.
Foto:B92.net
Antonov stiže iz Grashopersa na jednogodišnju pozajmicu, a 'crno-beli' će nakon isteka imati pravo da ga otkupe.
Još nisu poznati svi detalji transfera, ali se spekuliše da će klub iz Humske imati pravo da kupi levog beka za 400.000 evra sledećeg leta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> On bi uskoro trebalo da stigne u novi tim i zvanična prezentacija bi mogla da bude organizovana već u sredu.

Ekipa Miroslava Đukića je tako u 24 sata dobila drugo zvučno pojačanje, pošto je u ponedeljak objavljen dolazak Zorana Tošića.

Sportski direktor Ivica Iliev i direktor Miloš Vazura najavljivali su posle plasmana u grupnu fazu Lige Evrope da navijači mogu da očekuju velika imena, a prema svemu sudeći, još nisu završili sa dovođem fudbalera.

Spekuliše se da su u pregovorima sa članom Stouk sitija Bojanom Krkićem, kao i Lazarom Markovićem koji je na izlaznim vratima Liverpula.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turčin napustio Borusiju i preselio se u Primeru (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2017

Na svoj zahtev, reprezentativac Turske promenio je sredinu nakon samo godinu dana...Minulog leta je u redove Borusije stigao talentovani turski fudbaler Emre Mor. Doveden je iz danskog Nordsjelanda, kao zalog za budućnost, a u prvoj sezoni upisao je 18 nastupa u svim takmičenjima...Kada je postalo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.