Partizan gostuje u Zadru na TV B92

Izvor: B92, 27.Feb.2021, 13:57

Partizan gostuje u Zadru na TV B92

Košarkaši Partizana gostuju Zadru u meču 19. kola ABA lige.

Meč počinje u 17:00, a možete ga pratiti u direktnom prenosu na TV B92.

Takođe, meč možete pratiti i na B92.net, putem našeg Lajv bloga.

Crno-beli oprostili su se od ovogodišnjeg plej-ofa ABA lige i sada je koncentrancija na Evrokupu, gde imaju dobre šanse da prođu u četvrtfinale.

Šest dana nakon ovog meča igraće protiv Trenta u Italiji, a zatim 10. marta protiv Metropolitana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Ljubljani.

Danas je Zadar blagi favorit protiv Partizana, što zbog forme, što zbog važnosti meča.

Zadar je vezao tri pobede i želi da pobegne iz opasne zone, dok Partizan ima tri vezana poraza.

Partizan ima četiri vezane pobede protiv Zadra, koji je poslednji put slavio u Beogradu 2018. godine.

Poslednji put je Zadar slavio u dvorani "Krešimir Ćosić" 2015. godine.

Sašo Filipovski, trener Partizana NIS:

"U narednom meču ćemo dati sve od sebe da izvučemo maksimum iz onoga što imamo. Zadar ima veliku širinu u napadu i igrače koji dobro pogađaju za 3 poena. Četvorke su pokretljive i brze, tako da imaju dosta kreatora i igrača za igru 1 na 1. Ekipa Zadra već godinama igra široko i brzo na otvorenom terenu, uz dosta šuteva iz kornera. Na utakmici će biti važna naša osnova igre, koliko dobro ćemo uspeti da odbranimo 1 na 1 pikenrol, kako ćemo puniti reket, zatvarati spoljne igrače na skoku i braniti kontranapad."

Nemanja Dangubić, igrač Partizana NIS:

"Očekuje nas teška utakmica protiv Zadra koji je veoma neugodna ekipa sa kvalitetnim igračima u rosteru. Igraju dobro, pogotovo na svom terenu, tako da ćemo morati da damo svoj maksimum kako bismo došli do pobede."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peti uzastopni poraz Partizana!

Izvor: B92, 27.Feb.2021

Košarkaši Partizana poraženi su od Zadra rezultatom 96:94 u 19. kolu ABA lige...Zadar je 2018. godine poslednji put pobedio Partizan, a u svojoj dvorani su poslednji put slavili 2015. godine – do današnje utakmice kada su slavili posle drame...Ovo je bio peti uzastopni poraz Partizana u ABA ligi,...

Nastavak na B92...

Partizan posle produžetka poražen i u Zadru

Izvor: RTS, 27.Feb.2021

Košarkaši Partizana doživeli su peti uzastopni poraz u ABA ligi, pošto su u meču 19. kola izgubili u Zadru posle produžetka 96:94. . Kao već previše puta ove sezone, Partizan je izgubio meč "na jednu loptu" u regionalnoj ligi, peti uzastopni. Zadar je slavio posle...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.