Komisija za žalbe: Partizan Stanojeviću mora da isplati 282.000 evra

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Nov.2012, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komisija za žalbe: Partizan Stanojeviću mora da isplati 282.000 evra

Komisija za žalbe FS Srbije stavila je tačku na „slučaj Stanojević”. Partizan će Aleksandru Stanojeviću, bivšem treneru, sada šefu stručnog štaba kineskog prvoligaša Dalijen Aerbina, morati da isplati ukupno 282.000 evra.
Delimično je promenjena prvobitna odluka Arbitražne komisije Jelen Super lige, uz konstataciju da je „ugovor raskinut na štetu Partizana”.
Komisija nije imala pravo, ni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << mogućnosti, da razmatra pojedine primedbe, za koje je isključivo nadležan sud. Tako će šampion, na ime različitih stavki, morati da namiri dug, čija je ukupna vrednost 282.000 evra.
U pitanju su naknade na ime zaostalih plata, rata ugovora i neisplaćenih nagrada za osvojene trofeje. Taksativno – 198.000, 60.000 i 24.000 evra. Odluka je konačna i na nju nijedna od zainteresovanih strana nema pravo žalbe.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan: "Slučaj Stanojević" dobio epilog

Izvor: Mondo, 03.Nov.2012

Komisija za žalbe FS Srbije odlučila je da će Partizan morati svom bivšem treneru, sad šefu stručnog štaba kineskog Dalijena, da isplati 200.000 dinara i 82.000 evra, saznaje MONDO...Delimično je izmenjena prvobitna odluka Arbitražne komisije Jelen Super lige, uz konstataciju da je "ugovor raskinut...

Nastavak na Mondo...

FSS PRESUDIO: Partizan plaća Stanojeviću 282.000 evra

Izvor: Telegraf.rs, 03.Nov.2012

Odluka disciplinske komisije Fudbalskog saveza je konačna. Ni "crno-beli" ni Stanojević nemaju pravo žalbe

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.