Partizan drugi finalista Kupa Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2015, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan drugi finalista Kupa Srbije

Fudbaleri Partizana plasirali su se u finale Kupa Srbije pošto su večeras u Jagodini, u revanš utakmici polufinala, savladali istoimenu domaću ekipu sa 2:0.

Prvi meč u Beogradu crno-beli su dobili sa 3:0.

Izabranici Zorana Milinkovića rutinski su prošli u finale novom pobedom nad Jagodincima koju su obezbedili još u prvom poluvremenu.

Talentovani Ivan Šaponjić zatresao je mrežu domaćina već u 3. minutu, Andrija Živković povećao je prednost u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 27, pa je u nastavku utakmice Partizan opuštenom igrom kontrolisao meč i bez problema došao do uspeha.

Šaponjić, koji ima samo 17 godina i osam meseci, postao je drugi najmlađi strelac u istoriji crno-belih, iza Stevana Jovetića.

Jagodina - Partizan 0:2 (Šaponjić 3, Živković 27), prvi meč 0:3.

Partizan u finalu nacionalnog Kupa igra protiv Čukaričkog, koji je u dvomeču polufinala bio bolji od gradskog rivala Voždovca (2:0, 4:1).

Utakmica za trofej Kupa Srbije na programu je 20. maja.

Milinković: Ispunjeni ciljevi protiv nezgodne Jagodine

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom nad Jagodinom i prolaskom u finale Kupa Srbije.

"Imali smo dva cilja, da prođemo u finale i da pobedimo. Ostvarili smo oba protiv uvek nezgodne ekipe Jagodine", rekao je Milinković za Arenu posle utakmice u Jagodini.

"Šaponjić je dete partizana, verujemo da će lepo da se razvija i mnogo će mu značiti ovaj gol", kazao je Milinković.

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da je Partizan bio mnogo bolji.

"Ovo je realnost, nismo mogli... Partizan je bio bolji, jači, spremniji... Nedostajalo nam je mnogo igrača, ali Partizan je zasluženo pobedio. Dali smo sve što smo mogli i na nama je da se okrenemo prvenstvu", rekao je Krunić.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.