Partizan dovodi veliko pojačanje!

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Jun.2011, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dovodi veliko pojačanje!

Dobar je Brazilac Glauber, još je bolji – Ivan Ivanov! Mada su zadovoljni referencama doskorašnjeg prvotimca bukureštanskog Rapida, čelnici Partizana smatraju da bi potragu za štoperom mogli da okončaju angažovanjem reprezentativca Bugarske, koji je u prethodnoj sezoni nosio dres Alanije iz Vladikavkaza.

Početno interesovanje crno-beli su juče pretvorili u zvanične pregovore sa defanzivcem selekcije naših istočnih suseda. I to u Beogradu. Na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u Humskoj 1, Mladen Krstajić je ugostio Ivana Ivanova i dvojicu njegovih menadžera, a posle skoro tročasovnog razgovora ostavljene se realne šanse da se posao realizuje.
- Ovo je bio sam prvi sastanak. Upoznali smo se, pretpostavljam da ćemo nastaviti razgovore narednih dana – osmehivao se Mladen Krstajić 24 sata pošto je najavio da će mu jačanje odbrane biti prioritet narednih dana. - Ljudi iz Bugarske su bili izuzetno korektni, za sada mogu samo da potvrdim da smo započeli pregovore, ali još ništa nije dogovoreno.


Standardan kod Mateusa
I pre nego što je Lotar Matues 22. septembra 2010. preuzeo reprezentaciju Bugarske, bio je Ivanov standardan član državnog tima.
Ukupno je sakupio 16 mečeva, od čega pet u poslednjih osam meseci od kako mu je šef nemački strateg i bivši trener Partizana.


Analija platila tri miliona
Ivanov je prvi izlet u inostranstvo napravio 25. februara prošle godine, kad je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Alanijom iz Vladikavkaza.
Prema nezvaničnim informacijama, Rusi si platili tri miliona evra njegovom bivšem klubu CSKA iz Sofije.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.