Partizan dovodi grčkog centra od 218 centimetara!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2017, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dovodi grčkog centra od 218 centimetara!

Transfer će biti završen u narednim danima

Neuspeli pokušaj da se angažuje krilni centar Džejmi Skin već je zaboravljen, uprava Partizana ima novog igrača koji bi trebalo da bude jedna od glavnih opcija u samom reketu! Radi se o talentovanom dugajliji Janisu Dimakopulosu, polazniku koledža UC Irvin.

Dimakopulos, naime, ima načelni dogovor sa Parnim valjkom o saradnji koja bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da bude potpisana jako brzo, a transfer ostvaren već u narednim danima.

Janis Dimakopulos ima 218 centimetara, ima 22 godine, prošle sezone je beležio prosečno po 21 minut na terenu, uz 11 poena, četiri skoka, asistenciju i blokadu po utakmici!

Kako tvrde košarkaški stručnjaci, dobro se služi levom i desnom rukom, dominantan je u reketu, često ume da se izvuče i na šut sa poludistance, a neretko čak i na šut za tri poena, što je atipično za igrače njegove građe i konstitucije.

Partizan u ovom trenutku na obe centarske pozicije ima Obrada Tomića i Đorđa Majstorovića, dok se košarkaškim kuloarima šuška da bi u Humsku 1 trebalo da stigne i supertalentovani Marko Pecarski.



(FOTO: Printscreen)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

‘BOMBA’: Skin neće u Partizan, ali je na pragu centar visok 218 cm (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2017

Košarkaški klub Partizan polako formira tim za narednu sezonu, a posle neuspeha sa pregovorima oko Džejmija Skina, ‘parni valjak’ je našao novo rešenje na poziciji centra.. . Kako javlja Nova Sport, reč je o 218 cm viskokom Grku Janisu Dimakopulosu. Momku visokom 218 cm, koji je nastupao za...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.