Partizan dovodi bivšeg košarkaša Budućnosti?

Izvor: B92, 08.Jun.2020, 08:38

Partizan dovodi bivšeg košarkaša Budućnosti?

KK Partizan već uveliko pravi planove za narednu sezonu i pojačanja.

Nakon što su kao mete označeni Amerikanci Endrju Gaudlok i Eldžin Kuk, na radaru crno-belih se našao njihov sunarodnik, ali pod košem.

Turski mediji prenose da je Partizan veoma zainteresovan za centra Tofaša Devina Vilijamsa.

Vilijamsu ugovor sa turskim klubom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ističe na kraju sezone i očekuje se da ode nakon što je pružao zapažene partije, ali i jer Tofaš smanjuje budžet.

Vilijams ima 26 godina, visok je 2,06 metara i u tamošnjem prvenstvu prosečno je beležio 15,4 poena i 7,5 skokova, a blistao je i u Evrokupu sa 15,1 poenom i 8,1 uhvaćenom loptom po meču.

Bio je i izabran za najkorisnijeg igrača Top16 faze Evrokupa.

Ovdašnjoj javnosti bio je poznat po kratkoj epizodi u podgoričkoj Budućnosti, u koju je došao pred plej-of ABA lige 2019. godine.

Igrao je još za Bujučekmeče, filijalama Portlanda i Šarlota, kao i u Australiji i na Portoriku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.