Partizan domaćin Tim Zagrebu

Izvor: Beta, 01.Okt.2010, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan domaćin Tim Zagrebu

BEOGRAD, 1. oktobra 2010. (Beta) - Hokejaši Partizana u subotu će u ledenoj dvorani beogradske hale Pionir ugostiti Tim Zagreb u petom kolu regionalne Slohokej lige.

Meč će se igrati od 18 sati uz direktan prenos na drugom kanalu Radio-televizije Srbije.

Crno-beli su u dosadašnje četiri utakmice takmičenja ostvarili dve pobede i doživeli jedan poraz, pa su na četvrtom mestu na tabeli. Utakmica drugog kola sa Bledom odložena je do daljeg.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan domaćin Tim Zagrebu

Izvor: RTS, 01.Okt.2010

Hokejaši Partizana sutra će u ledenoj dvorani beogradske hale Pionir ugostiti Tim Zagreb u petom kolu regionalne Slohokej lige. ..Meč će se igrati od 18 sati uz direktan prenos na drugom kanalu Radio-televizije Srbije...Crno-beli su u dosadašnje četiri utakmice takmičenja ostvarili dve pobede...

Nastavak na RTS...

Jovanoviću jedna utakmica pauze

Izvor: Studio B, 01.Okt.2010

Defanzivac Partizana Marko Jovanović kažnjen je jednom utakmicom neigranja u Ligi šampiona zbog crvenog kartona dobijenog na meču protiv Arsenala...Disciplinska komisija UEFA je indirektno priznala da je sudija Volfgang Štark prestrogo isključio Jovanovića, s obzirom da za direktan crveni karton...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.