Partizan dogovorio transfer Ivanovića iz Spartaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2018, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dogovorio transfer Ivanovića iz Spartaka

Napadač Spartaka iz Subotice Đorđe Ivanović nastaviće karijeru u Partizanu, potvrđeno je iz redova crno-belih.

Ivanović će sutra obaviti lekarske preglede i potom potpisati četvorogodišnji ugovor, u 14 sati će biti zvanično predstavljen, a u sredu krenuti sa ostatkom ekipe na pripreme.

Beogradski mediji prenose da će Partizan za 22-godišnjeg ofanzivnog vezistu platiti obeštećenje od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 400.000 evra plus 20 odsto od narednog transfera.

Ivanović je jesenas sa 11 golova bio najzaslužniji što su Subotičani završili kao treći na tabeli, a debitovao je i za A reprezentaciju na prijateljskoj utakmici protiv Koreje.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.