Partizan dočekuje IMT, Zvezda u Pazaru

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 11:29

Partizan dočekuje IMT, Zvezda u Pazaru

Utakmicama 21. kola za vikend se nastavlja se Superliga Srbije, fudbaleri Partizana dočekuju IMT, a Crvena zvezda igra na gostujućem terenu u Novom Pazaru.

Fudbaleri Partizana igraju u subotu od 16.15 na svom terenu protiv IMT-a i potrebna im je pobeda kako bi zadržali prvo mesto na tabeli.

Crno-beli su prvi na tabeli sa 50 bodova, bodom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više od drugoplasirane Crvene zvezde. IMT je 12. sa 21 bodom.

Zvezda u subotu od 14 časova igra na gostujućem terenu protiv petoplasiranog Novog Pazara i želi pobedu kako bi zadržala priključak za "večitim" rivalom. Novi Pazar, koji je u poslednje dve utakmice bez pobede, zauzima peto mesto na tabeli sa 30 bodova.

Trećeplasirani TSC igra u nedelju od 17 časova u Bačkoj Topoli protiv Radnika koji će pokušati da prekine loš niz, pošto je jedina ekipa sa samo jednom pobedom u prvenstvu. TSC ima 40 bodova, a Radnik je poslednji sa 11.

Čukarički u subotu od 18.30 dočekuje Železničar i "juri" treću uzastopnu pobedu, kojom bi zadržao četvrto mesto na tabeli. Beogradska ekipa ima 32 boda, dva više od Novog Pazara, a Železničar koji je bez pobede u poslednje tri utakmice, ima 19 bodova na 14. mestu.

Radnički 1923 iz Kragujevca u nedelju od 13 časova na svom terenu igra protiv Vojvodine za treću uzastopnu pobedu, a dva sata kasnije u Subotici Mladost igra protiv Spartaka za prekid serije od četiri utakmice bez pobede.

Loš niz želi da prekine i Javor u utakmici protiv Radničkog u Nišu u nedelju od 17 časova, a poslednja utakmica 21. kola igra se u ponedeljak od 17 časova u Beogradu, gde Voždovac dočekuje Napredak. ;

Utakmice 21. kola Super lige Srbije:



Subota:


Novi Pazar - Crvena zvezda (14.00)

Partizan - IMT (16.15)

Čukarički - Železničar (18.30)

Nedelja:

Radnički 1923 - Vojvodina (13.00)

Spartak - Mladost (15.00)

Radnički Niš - Javor (17.00)

TSC - Radnik (17.00)

Ponedeljak:

Voždovac - Napredak (17.00)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milojević: Fokusiran sam na moj tim i igru koju želimo da prikažemo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2024

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je pred sutrašnje gostovanje Novom Pazaru da je fokusiran na njegov tim i igru koju želi da prikaže, a ne na probleme sa kojima se suočava rival.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.