Partizan dočekao najveće pojačanje: Pavlović na prvom treningu crno-belih

Izvor: Blic, 09.Feb.2014, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dočekao najveće pojačanje: Pavlović na prvom treningu crno-belih

Košarkaši Partizana dočekali su najveće pojačanje Aleksandra Pavlovića, koji je ispunio san jer će zaigrati za klub za koji navija.

Rekoh vam:-) nedelja i svi ce biti tu:-) pa i Sasa Pavlovic<3 #KKPartizan pic.twitter.com/PjztkFUbuj

— Grobarka (@ima1tim) February 9, 2014

Dugo je trajala saga o potpisu Saše Pavlovića, ali je u petak i definitivno razrešena dilema o njegovom dolasku. Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << načelnog dogovora stavljen je i potpis na ugovor, a pa je Pavlović u nedelju bio na raspolaganju treneru Dušku Vujoševiću.

Šef stručnog štaba crno-belih oprezno je najavio njegov dolazak jer mu je potreban period adaptacije uz povratak u formu, ali će Pavlović biti veliko pojačanje posle serije povreda ključnih igrača crno-belih.

Pavlović je iskustvo sticao prvo u timu Budućnosti, zatim u NBA ligi igrajući za Jutu, Klivlend, Minesotu, Dalas, Nju Orleans, Boston i Portland.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Partizan dočekao najveće pojačanje: Pavlović na prvom treningu crno-belih

Izvor: Dzungla.org, 09.Feb.2014

Košarkaši Partizana dočekali su najveće pojačanje Aleksandra Pavlovića, koji je ispunio san jer će zaigrati za klub za koji navija.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.