Partizan dobio višemilionsku ponudu za Gomeša

Izvor: B92, 28.Jun.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dobio višemilionsku ponudu za Gomeša

Klub iz Saudijske Arabije Al Hilal poslao je višemilionsku ponudu za napadača Partizana Rikarda Gomeša.

Tačna cifra transfera još nije poznata, ali se radi o najvećoj ponudi za nekog stranca koji je igrao u Srbiji.

Gomeš, koji je u Partizan došao iz portugalskog Nasionala, nije igrao na prijateljskom meču protiv Budućnosti, a sve u dogovoru sa trenerom Savom Miloševićem, pošto se očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << transfer.

Fudbaler s afričkog ostrva Kape Verde iza sebe ima odličnu sezonu u kojoj je odigrao 49 utakmica za crno-bele i u kojoj je postigao 26 golova, od čega 20 u Superligi Srbije.

U karijeri je još igrao za pomenuti Nasional, kao i Vitoriju Gimaraeš.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova ponuda za Rikarda Gomeša!

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2019

Momak sa Zelenortskih ostrva definitivno napušta Humsku...Rikardo Gomeš će biti prodat, pitanje je samo trenutka...Ekipa Partizana traga za napadačem koji će ga zameniti, a ponude pristižu kao na traci za napadača sa Zelenortskih ostrva...Najbolja za sada je iz Saudijske Arabije, od kluba Al Hilal,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.