Partizan dobio rivale u Evrokupu

Izvor: Večernje novosti, 12.Jul.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dobio rivale u Evrokupu

Košarkaši kluba iz Humske igraće u grupi B zajedno s Lokomotivom Kuban, Ritasom, Tofašom, Limožom i Venecijom Košarkaši Partizana igraće protiv Lokomotive Kubanj, Ritasa, Tofaša, Limoža i Venecije u B grupi Evrokupa, određeno je žrebom u Barseloni.Takmičenje u Evrokupu počinje 1. oktobra i prva faza traje do 18. decembra.Plasman u Top16 rundu obezbediće po četiri najbolje plasirana tima iz sve četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << grupe.Raspored ostalih grupa:A grupa: Patra, Makabi Rišon, Ulm, Andora, Monako i Virtus Bolonja.C grupa: Darušafaka, UNIKS, Cedevita Olimpija, Huventud, Breša i Nanter.D grupa: Unikaha, Galatasaraj, Budućnost, Oldenburg, Trento i Arka.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŽAK POSAO ZA PARTIZAN: Crno-beli u Evrokupu dobili paklenu grupu!

Izvor: Kurir, 12.Jul.2019

Košarkaši Partizana dobili su rivale u Evrokupu, tim iz Humske će se takmičiti u grupi B

Nastavak na Kurir...

Trinkijerija nije obradovao žreb, evo zbog čega je nezadovoljan!

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2019

Naravno, to ne znači da se unapred predao...Partizan nije baš imao sreće u danađnjem žrebu Evrokupa. Svrstan je u Grupu B, sa Lokomotivom, Ritasom, Tofašom, Limožom i Venecijom i po mišljenju mnogih, ovo je možda i najteža grupa...Iako među navijačima ovog popodneva vidimo i drugačije komentare,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.