Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020, 21:12

Partizan dobio potencijalne rivale: Botošani je najveća mina

Skraćen spisak mogućih rivala crno-belih na startu kvalifikacija

Napravljene su grupe za žreb prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Partizan se našao među nosiocima u grupi 12, zajedno sa Lehom i Kairatom, dok su mu mogući protivnici dva letonska kluba RFS i Valmijera, kao i rumunski Botošani. Jasno je da su Rumuni najteži mogući protivnik na startu kvalifikacija i neko koga je poželjno izbeći.

Botošani je vrlo nezgodan protivnik, što je pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i u tek završenoj sezoni, koju je okončao na četvrotm mestu ispred FCSB-a. U plej-ofu tamošnjeg šampionata, ekipa Mihaja Čobanua ostvarila je dve pobede, tri remija i pet poraza, a bolje plasirani bili su samo šampion Kluž, Univerzitatea iz Krajove i Astra.

Letonsko prvenstvo se tek zahuktalo, pa je odigrano 13. kola. Ipak, Riga se već izdvojila na vrhu sa 12 bobeda i jednim porazom, ali su potencijalni Partizanovi rivali odmah iza njih. RFS ima pet bodova manje na drugom mestu, dok je Valmijera treća sa 15 bodova zaostatka. Dakle, jasno je da je klub sa severa Letonije najlakši protivnik u ovoj grupi.

Žreb za prvo kolo kvalifikacija zakazan je za sutra od 12 časova u Nionu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.