Partizan dobio novog sponzora

Izvor: Telegraf.rs, 13.Okt.2016, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dobio novog sponzora

Košarkaški klub Partizan pojačao je sponzorski pul dolaskom kompanije Milšped.

- Crno-beli tim je snažniji za još jednog člana. Kompanija Milšped koja uspešno posluje već 23 godine, ima više od 1800 zaposlenih i predstavlja vodeći logistički sistem u čitavom regionu, novi je sponzor najuspešnijeg srpskog košarkaškog kluba - saopštio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Partizan.

Crno-beli navode da su veoma zadovoljni zbog ostvarene saradnje sa velikom kompanijom čije je poslovanje utemeljeno na visokim vrednostima korporativne kulture, poštovanju partnerskih odnosa, primeni modernih tehnologija, kao i društveno odgovornom poslovanju.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

‘NAŠE SNAGE JAČAJU SVAKIM NOVIM DANOM’: Partizan dobio novog člana pred nastavak sezone!

Izvor: HotSport.rs, 13.Okt.2016

Juče je KK Partizan objavio da je dobio novog sponzora, a danas…. . Kao što kaže navijačka pesma iz naslova koja se može čuti na svakoj utakmici Partizana, tako se poslednjih dana ponaša Uprava KK Partizan.. Posle jučerašnje objave da su dobili novog sponzora, danas je stigao novi.. – Crno-beli...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.