Partizan dobio cenu: Rikardo ide u Emirate

Izvor: Mondo, 19.Jun.2019, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dobio cenu: Rikardo ide u Emirate

Crno-beli želeli su da od transfera svog najboljeg strelca inkasiraju između četiri i pet miliona evra. Upravo toliko im je ponudila Šarža iz Emirata.

Rikardo Gomeš, kao što se i očekivalo, napušta Partizan ovog leta i seli se na Arabijsko poluostrvo.

Iz kluba u Humskoj potvrdili su za MONDO da je odlazak sjajnog napadača blizu (ostaje dogovor oko detalja) i da će "parni valjak" za samo godinu dana lepo zaraditi od prodaje reprezentativca Zelenortskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ostrva.

Rikardo Gomeš je u Partizan stigao kao slobodan igrač Nasionala iz Madeire, ali i kao prvi strelac Druge lige Portugala.

MONDO je pre nekoliko dana najavio odlazak Rikarda Gomeša, ali u Al Ahli iz Saudijske Arabije, međutim dogovor je postignut sa Al Šaržom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

4 miliona za Rikarda? Partizan nije zadovoljan...

Klub iz Emirata bio je konkretan, tako da se Rikardo Gomeš već spremio za odlazak u Persijski zaliv gde bi trebalo da utanače detalje transfera. Crno-beli bi od ovog transfera trebalo da zarade između četiri i pet miliona evra, što je u ovom trenutku odlična cifra za Beograđane.

Oženjeni Ožegović drugi put u Partizanu: Igraću!

Očigledno je da su u arapskom svetu prethodnih godina bili zadovoljni napadačima koje su dovodili iz Partizana (Leonardo i Tavamba), tako da nije bilo teško postići dogovor oko prodaje vrsnog golgetera, koji je prošle sezone sa 20 pogodaka završio na drugom mestu liste strelaca u Superligi Srbije.

Rikardo je za Partizan u svim takmičenjima dao 26 golova.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.