Partizan dobio Megu, Bogdanović 17p

Izvor: OkRadio.rs, 03.Jan.2013, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dobio Megu, Bogdanović 17p

Košarkaši Partizana pobedili su Mega Vizuru sa 92:73 u prijateljskoj utakmici pred nastavak sezone. Najefikasniji u taboru ’crno-belih’ bio je Bogdan Bogdanović sa 17 poena, Nikola Milutinov upisao je 13, a Dru Gordon i Vladimir Lučić po 9 poena. Bojić i Dangubić predvodili su Megu sa po 16 poena, a Krstić je dao 12. Partizan trenutno deli drugo mesto u ABA ligi sa skorom 10-5, a u narednom kolu dočekuje Cibonu. Mega u Košarkaškoj ligi Srbije ima 11 pobeda i tri poraza i deli prvu poziciju na tabeli.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

ABA liga: Odluka već u januaru?

Izvor: B92, 03.Jan.2013

Četiri januarska kola ABA lige mogla bi da 'raščiste situaciju' na vrhu i približe nas odgovoru na pitanje, ko će na Fajnal for...Igokea ima 12 pobeda, Crvena zvezda i Partizan po deset, Cedevita i MZT Skoplje po devet. Među kandidatima su ekipe podgoričke Budućnosti, Radničkog i ljubljanske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.