Partizan dobija priliku da se revanšira Ludogorecu

Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Jul.2014, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dobija priliku da se revanšira Ludogorecu

Održan je i žrijeb za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, u koje će se fudbaleri Partizana vjerovatno plasirati. Crno-bijeli su u prvoj utakmici drugog kola pobijedili Toršavn sa 3:0 i revanš na Farskim Ostrvima bi trebalo da bude formalnost za ekipu Marka Nikolića. Ukoliko eliminišu tim sa sjevera Evrope, vjerovatno ih očekuje novi duel sa Ludogorecom. Bugarski tim je u prvom meču bio bolji od Dudelanža sa 4:0. Realno je da u revanšu potvrde plasman dalje. Prva utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << je na programu 29. ili 30. jula, a revanš 5. ili 6. avgusta. Podsjetimo, Ludogorec je prošle sezone eliminisao Partizan u trećem kolu kvalifikacija za elitno takmičenje. U prvom meču u Bugarskoj bilo je 2:1 za domaćina, a golove su dali Marselinjo i Aleksandrov. Počasni pogodak za Partizan postigao je Saša Marković. U revanšu u Beogradu, Zlatinski je u 88. minutu sa bijele tačke dao jedini gol u utakmici, za ukupnih 3:1 u dvomeču. Crno-bijeli sada imaju priliku da se revanširaju, naravno ukoliko potvrde prolaz dalje. Partizan je mogao za rivala da dobije i pobjednika duela Stromgodset - Steaua, Sparta Prag - Levadija, Santa Koloma - Makabi Tel Aviv, kao i APOEL sa Kipra. Kvalifikacije za Ligu šampiona, 3. kolo: Grupa 1: Valeta/Karabak - Salcburg Kliftonvil/Debrecin - BATE Borisov/Skenderbeg Slovan/Nju Seints - Šerif/Sutjeska Alborg - Dinamo Zagreb/Žalgiris Legija/S. Patrik - Seltik/KR Rejkjavik Grupa 2: Dinamo Tbilisi/Aktobe - Stromgodset/Steaua Zrinjski/Maribor - Santa Koloma/Makabi Tel Aviv Rabotnički/HJK Helsinki - APOEL Sparta Prag/Levadija - Malme/Ventspils Ludogorec/Dudelanž - Partizan/Toršavn Grupa 3: AEL Limasol - Zenit Dnjipro - FK Kopenhagen Fejenord - Bešiktaš Grashopers - Lil Standard Lijež - Panatinaikos (Sportal)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ludogorec kao sudbina

Izvor: Danas, 18.Jul.2014

Partizanovi fudbaleri i ovog leta moraju u “ludu šumu”. Ako sledećeg utorka, na Farskim ostrvima, potvrde eliminaciju HB Toršavna posle beogradskih 3:0 za naš tim, a Ludogorec završi posao u praktično dobijenom dvomeču protiv luksemburžanskog Dudelanža (4:0), crno-beli će 29/30. jula i...

Nastavak na Danas...

Komšije dele pravdu Partizanu

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2014, 19:00

Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) delegirala je arbitre za revanš mečeve drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona pa će tako Partizanu na Farskim Ostrvima pravdu deliti četvorka iz Makedonije.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.