Partizan dobija pojačanje u borbi za LŠ

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 10:28

Partizan dobija pojačanje u borbi za LŠ

Partizan će u završnici sezone u fudbalskoj Mozzartbet Superligi Srbije biti pojačani za usluge pomalo zaboravljenog veziste

Patrik Andrade, letošnje pojačanje crno-belih, povredio se još 19. februara i od tada ga nije bilo u protokolu.

Od tada se u Humskoj mnogo toga promenilo, pre svega trener, ali i prioriteti, pa od namere da se dogura što dalje u Ligi konferencija, sada se klub grčevito bori >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za drugo mesto i odlazak u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Andrade se oporavio i posle gotovo dva meseca naći će se na raspolaganju šefu struke Partizana, a to je trenutno Igor Duljaj.

Može se očekivati da će povratnički meč imati već u narednom kolu, kada će Partizan gostovati Čukaričkom u jednom od ključnih susreta do kraja sezone.

Andrade je ove sezone upisao 26 nastupa u crno-belom dresu i postigao je dva gola uz tri asistencija.

Partizan se, kolo pre kraja ligaškog dela Superlige, nalazi tek na četvrtom mestu sa dva boda manje od Čuke i TSC-a, koji su na deobi druge pozicije sa po 59 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.