Partizan do kraja nedelje dovodi još dva pojačanja, Škuletića i...

Izvor: Večernje novosti, 25.Dec.2013, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan do kraja nedelje dovodi još dva pojačanja, Škuletića i...

Sportski direktor Partizana Albert Nađ i trener Marko Nikolić su kompletno prepodne i dobar deo popodneva proveli u četiri oka razmatrajući sve aspekte zimskog prelaznog roka.Ukoliko sve bude u redu, Partizan bi do kraja nedelje trebalo da predstavi još dva pojačanja, a najbliži promociji je Petar Škuletić, oko čijeg dolaska je Nađ ponovo razgovarao sa njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << menadžerom Radojicom Božovićem.U Novom Sadu na najave da će stopama Miroslava Vulićevića, koji je prešao u klub iz Humske, uskoro i Branislav Trajković, odnosno Petar Škuletić, ne pridaju veliki značaj.- Niko iz Partizana s nama u vezi s tim još nije kontaktirao - kratko komentariše menadžer Zoran Pavlović, kojem su u Vojvodini povereni i svi poslovi vezani za transfere igrača.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Osipanje Voše se nastavlja: Vuković u Konji

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2013, 00:45

Miroslav Vulićević je pojačao Partizan, njegovim stopama verovatno će i Petar Škuletić, Branislav Trajković vaga da li će njihovim koracima ili u tabor Crvene zvezde.. Osipanju Vojvodine definitivno se ne nazire kraj, pošto je i Jagoš Vuković pronašao angažman. Bivši štoper PSV pojačao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.