Partizan do boda u Lučanima u 92. minutu

Izvor: Vesti-online.com, 01.Dec.2018, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan do boda u Lučanima u 92. minutu

Mladost iz Lučana dočekuje Partizan od 15:30 u okviru 18. kola Superlige Srbije.

Mladost: Rosić - Pešić, Andrić, Sinđić, Leković - Tumbasević, Pejović - P. Jovanović, Radivojević, L. Jovanović - Odita. Trener: Nenad Milovanović.

Partizan: Stojković - N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević - Zdjelar, Šćekić, Pantić, Zakarić - Nikolić, Rikardo. Trener: Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Mirković.

- 92. minut - GOL! 1:1! Ivanović!

- 85. minut - Rikardo Gomeš šutira veoma snažno sa 16 metara ali je Rosić veoma siguran.

- 83. minut - GOL! 1:0! Predrag Pavlović!

Pavlović se nalazio između Markovića i Miletića, koji nisu dobro reagovali, što je on iskoristio i došao do lopte, pa uputio veoma precizan udarac i savladao Stojkovića!

- 81. minut - Druga izmena u Partizanu, umesto Zakarića ulazi Zoran Tošić.

- 72. minut - Smešna scena u Lučanima!

Zdjelar se u punom trku sudario sa sudijom Stoiljkovićem, koji se sapleo i pao ispred igrača domaćih Aleksandra Pejovića, koji se potom srušio preko glavnog arbitra. Nekoliko minuta se ukazivala pomoć igraču Mladosti i on će nastaviti meč.

- 69. minut - Prva izmena i kod domaćih, iz igre izlazi Lazar Jovanović a ulazi Predrag Pavlović.

- 67. minut - Dve velike šanse za Partizan ali i dve odlične odbrane golmana Rosića!

Smirio je Miletić loptu oko penala i posle finte šuta se oslobodio čuvara pa uputio udarac po zemlji ka golu ali je Rosić odbranio!

Odbijenu loptu je prihvatio Zakarić, i uputio centaršut ka Nikoliću koji odlično šutira glavom. Lopta je išla pod prečku ali onda nova, fenomenalna odbrana Dragana Rosića!

- 66. minut - Prva izmena u gostujućem timu, umesto Danila Pantića ulazi Đorđe Ivanović.

- 64. minut - Ukrao je Rikardo loptu igračima Mladosti i ušao u šesnaesterac domaćina, imao je samog Nikolića oko bele tačke ali se nije odlučio za dodavanje pa se kroz par trenutaka spetljao sa loptom, koja dolazi do golmana Rosića...

- 62.minut - Probao je Leković sa 18 metara po zemlji ali lopta ide pored gola Partizana.

- 50. minut - Velika šansa za domaće!

Prošao je Tumbasević po desnoj strani i ubacio loptu ka po zemlji na nekih 6-7 metara od gola Stojkovića, natrčao je Odita i veoma loše zahvatio loptu, Zdjelar je takođe izblokirao pokušaj Nigerijca i tako otklonio opasnost ispred svog gola.

- 46. minut - Fudbaleri Partizana imaju loptu na startu drugog poluvremena!

- Mladost se brani za svih 10 igrača u polju i za sada odlično parira Partizanu, koji se muči u napadu... Jedan od razloga je i veoma loš teren!

- 45. minut - Poluvreme!

- 39. minut - Lako se Rikardo Gomeš oslobodio svog čuvara i šutirao levom nogom sa nekih 16 metara ali nova odbrana golmana Lučana.

- 36. minut - Pokušao je Nikolić sa 30 metara ali lopta ide pravo u golmana Rosića.

- 30. minut - Lopta je uglavnom u posedu Partizana ali Mladost "preti" u svakom napadu.

- 15. minut - Odličan prodor i centaršut Rikarda sa desne strane ali Nemanja Nikolić glavom šutira preko gola.

- 11. minut - Velika šansa za Mladost! Prvi šut u okvir gola uputili su domaći fudbaleri!

Pejović je šutirao sa dvadesetak metara po zemlji, Stojković je u padu odbio loptu na koju je natrčao Obiora Odita ali golman crno-belih brani i njegov pokušaj.

- 5. minut - Teren u Lučanima je u veoma lošem stanju, a temperatura ispod nule!

- Prvi sa centra kreću domaći fudbaleri.

U prvom meču na početku prvenstva, Mladost iz Lučana je odolela crno-belima na stadionu u Humskoj, meč je završen 0:0. Bio je to prvi meč Partizana posle smene Miroslava Đukića, tada je na klupi sedeo Žarko Lazetić.

Teren na stadionu u Lučanima je u prilično lošem stanju, zbog kiše i snega koji su padali ovih dana, što će sigurno više odgovarati domaćinu.

Partizan se uoči ovog kola nalazio na drugom mestu sa dva boda manje od Radničkog iz Niša a 11 manje od Crvene zvezde, dok se ekipa iz Lučana nalazi na šestom mestu sa 25 osvojenih bodova.

Crno-beli su nakon poraza u prvom kolu u seriji od 16 utakmica bez poraza, u poslednja tri kola su vezali tri pobede, domaći tim igra veoma promenljivo u ovoj sezoni, u poslednje četiri utakmice su izgubili čak tri puta.

Partizan u ovoj utakmici ne može da računa na jednog od svojih najboljih igrača, crnogorskog reprezentativca Marka Jankovića koji ima problema sa povredom zadnje lože.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.