Izvor: MozzartSport.com, 03.Jul.2020, 12:35

Partizan čuva bisera: Štulić potpisao do 2024!

Očekivana odluka rukovodsatva crno-belih

Ove sezone smo videli odlična izdanja Strahinje Pavlovića i njegov transfer u Monako vredan deset miliona evra, putem snažnog centralnog defanzivca trebalo bi da krene i Filip Stevanović. Nisku igrača iz omladinske škole, projektovanih da se dobrim igrama i velikim transferom isplate srpskom vicešampionu, trebalo bi da nastavi Nikola Štulić.

Snažni napadač rođen 2001. godine debitovao je za seniorsku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ekipu Partizana u finišu prethodne sezone. Odigrao je 20 minuta protiv Radnika, zatim uspisao nešto manje u poslednjem kolu na gostovanju Novom Sadu. Međutim, Štulić je od ranije prepoznat kao igrač u koga treba ulagati.

Partizan je danas parafirao četvorogodišnji ugovor sa jednim od najkvalitetnijih špiceva u Srbiji rođenih 2001. godine. Vest je ozvaničena na zvaničnom sajtu, uz izjavu Nikole Štulića.

„Posle debija za prvi tim, ovo je još jedan veliki dan za mene. Trudiću se ne samo da opravdam poverenje šefa Miloševića, već i da ostavimtrag kao napadač u crno-beloj porodici. Sve što mi se dešava je početak mojih snova. Očekuje me veliki rad. Još jednom hvala svima na poverenju. Šefu Miloševiću, gospodinu Vazuri, svim saigračima i ljudima koji su oduvek verovali u mene“, poručio je Štulić.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.