Partizan čeka sankcije, odluka u četvrtak!

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2017, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan čeka sankcije, odluka u četvrtak!

Direktor Super lige Srbije Vladimir Bulatović rekao je danas da će Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije u četvrtak doneti odluku o tome ko su odgovorni za organizacione i bezbednosne propuste na 156. "večitom" derbiju.

Tokom prvog poluvremena "večitog" derbija, odigranog prošle srede na stadionu Partizana, došlo je do velikih sukoba navijača na južnoj tribini.

Sukob je trajao više od 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minuta i na kraju ga je prekinula policija koja je potom na atletsku stazu izbacila grupu momaka sa brojnim ranama i skinutih do pojasa, a među kojima je bilo i potpuno golih.

"Prikupili smo izveštaje. Urađen je formular koji mi pravimo posle svakog ligaškog kola gde se utvrđuju prestupi svih aktera. U četvrtak će se sastati Disciplinska komisija koja će doneti konačnu odluku", rekao je Bulatović za Insajder.

Na pitanje novinara zbog čega već nisu izašli sa zvaničnim saopštenjem i odlukama povodom incidenata koje su prenosili mediji širom sveta, obzirom da su to činili tokom nekih prethodnih incidenata, Bulatović je naveo da je ovog puta situacija "atipična".

"Ovo je u neku ruku atipična situacija. Komisija ima svoju dinamiku i na osnovu izveštaja koje dobio oni će doneti odluku. Svakako, jasno je da će Partizan kao organizator snositi određene sankcije. Ne bih da licitiram koje i kolike će kazne biti pre odluke Komisije, to bi bilo neozbiljno. Svakako da je ružna slika otišla u svet", rekao je Bulatović.

U pomenutim sukobima povređeno je više od 20 osoba, a privedeno 26.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.