Partizan čeka Fenerbahče, evo gde možete da gledate prenos meča iz “Arene”

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023, 10:51

Partizan čeka Fenerbahče, evo gde možete da gledate prenos meča iz “Arene”

Derbi kola.

Košarkaši Partizana će ugostiti Fenerbahče u četvrtak od 20.30 časova u utakmici 7. kola Evrolige.

Prošle sezone "crno-beli" su slavili u Istanbulu, dok je turski klub pobedio u Beogradu. Fenerbahče u meč ulazi sa skorom 5-1, a Partizan sa 2-4.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da Fenerbahče ima veliki kvalitet i pored toga što će u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrati bez pet igrača.

- Sposobni su da igraju na različite načine, sa četiri visoka i sa tri mala igrača. Tim su koji šutira najviše za tri poena u Evroligi, preko 30 puta po utakmici uz veliki broj ubačenih. Motli na petici možda jedini nije šuter za tri, svi ostali jesu uključujući i petice. To je jako bitna stvar u pripremi ove utakmice - istakao je Obradović.

Duel crno-belih i kluba iz Istanbula direktno će prenositi TV Sport klub 1.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.