Partizan čeka Asvel, Obradović zna recept za pobedu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2023, 22:49

Partizan čeka Asvel, Obradović zna recept za pobedu

Francuski tim u utorak gostuje u "Areni".

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je uoči utakmice sa Asvelom da njegova ekipa mora da popravi neke stvari koje je u prvoj utakmici slabo radila.

- Košarkaši Partizana u utorak od 20:30 časova dočekuju francuski tim u 22. kolu Evrolige. U prvom ovosezonskom duelu protiv Asvela, "crno-beli" su izgubili nakon neizvesne završnice sa 91:87.

- Oni su u poslednjem kolu Evrolige odigrali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sjajno protiv Fenerbahčea, juče su imali neke probleme gde im glavni centar Fal nije igrao. Igrali su u prvenstvu Francuske i izgubili od Monaka, ali mi skauting pravimo prema našoj utakmici i onome što je bilo izuzetno dobro u njihovoj pobedi protiv Fenerbahčea. Oni su igrali strašno agresivno, otvorili utakmicu izvanredno i sjajno šutirali za tri poena. To je ono o čemu moramo sutra da vodimo računa - istakao je Obradović.

Bek "crno-belih" Danilo Anđušić se osvrnuo na kvalitete protivnika.

- Očekuje nas još jedna jako bitna utakmica. Igramo protiv ekipe koja je jako dobra iako možda rezultati u poslednje vreme to ne pokazuju, mada su imali neke sjajne pobede poput one protiv Fenerbahčea. Igraju jako dobro, mislim da će biti jako motivisani da pred našim navijačima ostvare pobedu i povećaju svoje šanse za plej-of. Imaju iskusan tim, iskusne igrače. Pojačali su se, imaju De Koloa koji je lider ekipe i sigurno će biti potrebno da zaustavimo njega i njegovu kreaciju u igri. Nadam se da ćemo nastaviti ovaj dobar niz koji smo napravili u poslednje vreme i da ćemo u dobrom rapoloženju putovati u Kaunas - konstatovao je Anđušić.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.