Izvor: RTS, 07.Maj.2021, 14:24

Partizan će otkupiti ugovor Holendera

Fudbalski klub Partizan saopštio je da je za napadača Filipa Holendera iskoristio klauzulu za otkup ugovora od Lugana.
Partizan će na osnovu klauzule Luganu platiti 250.000 evra.

Holender je ove sezone, a posebno ovog proleća, prikazao veoma dobra izdanja u crno-belom dresu.
"Iskreno, presrećan sam! Zvuči kao fraza da se ovde sjajno osećam od prvog dana i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da imam veliku podršku saigrača, šefa Stanojevića i svih u klubu, ali zaista je tako. Moja velika želja je bila da ostanem u Partizanu i stoga hvala i čelnicima koji su pravovremeno reagovali i otkupili moj ugovor", rekao je Holender.
On je na 23 utakmice u Superligi postigao devet golova, a uz to je upisao i četiri asistencije.
Partizanu do kraja sezone predstoje još četiri utakmice u šampionatu Srbije, kao i finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Holender: Želja mi je bila da ostanem u Partizanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2021

Fudbaler Partizana Filip Holender rekao je danas da je imao želju da ostane u Partizanu i da je presrećan zbog potpisanog ugovora sa crno-belima..."Iskreno, presrećan sam! Zvuči kao fraza da se ovde sjajno osećam od prvog dana i da imam veliku podršku saigrača, šefa Stanojevića i svih u klubu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.