Izvor: Beta, 26.Jan.2014, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan će nastaviti sa dobrim rezultatima

BEOGRAD, 26. januara 2014. (Beta) - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je u nedelju da njegova ekipa mora da nastavi sa dobrim igrama i rezultatima i u predstojećoj utakmici sa skopskim MZT-om i da će igrači morati da se ujedine kako bi nadoknadili odsustvo kapitena Dragana Milosavljevića, koji je zbog teške povrede kolena završio sezonu.

"Mi ćemo naći način kako da iz ove teške situacije izadjemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << jači i da nastavimo sa dobrim igrama i rezultatima. Sigurno da će svi ostali igrači morati da ulože još napora i energije, da se ujedine kako bi nadomestili odsustvo kapitena, da svako preuzme deo odgovornosti u svim segmentima igre", rekao je Vujošević za klupski sajt.

Košarkaši Partizana sutra od 20.30 u hali Pionir igraju protiv MZT Skoplje, utakmicu 18. kola Jadranske lige.

Crno-beli su treći na tabeli sa 13 pobeda i četiri poraza, a makedonski tim zauzima 11. mesto na tabeli sa sedam pobeda i 10 poraza.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.