Partizan će igrati u Evrokupu

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2018, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan će igrati u Evrokupu

"Crno-beli" su dobili specijalnu pozivnicu za drugostepeno košarkaško takmičenje Uleba.

Potvrda je stigla od predsednika kluba Ostoje Mijailovića, koji se na svom Tviter profilu zahvalio Evroligi što je uručila "vajld kartu" Partizanu.

- Ponosan sam što mogu da objavim da će Partizan igrati u Evrokupu. Hvala Evroligi što je prepoznala naše napore da ojačamo klub i pruži nam šansu da nastupimo u njenom takmičenju - napisao je Mijailović. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Partizan je prošlu sezonu u ABA ligi završio na petom mestu koje ne vodi u Evrokup, ali će igrati u tom takmičenju u koje Crvena zvezda ide kao finalista regionalne lige.

"Crno-beli" su bili učesnici Evrokupa i prošle sezone, ali nisu uspeli da prođu dalje od takmičenja u grupi.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.