Partizan će igrati Evrokup!

Izvor: MVP.rs, 27.Jun.2016, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan će igrati Evrokup!

Vice-šampion Srbije će i zvanično učestvovati u Evropi naredne sezone.

Partizan NIS će posle godinu dana pauze nastupiti u jednom od evropskih takmičenja. Pre nekoliko dana, crno-beli su podneli zahtev za učešće u Evrokupu i učešće u istom im je odobreno, objavljeno je na zvaničnom sajtu Evrolige. Vice-šampion Srbije nije rezultatom u ABA ligi obezbedio plasman u Evrokup, ali mu se put otvorio odustajanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << četvrtoplasirane Mege Leksa.

Pored Partizana, od abaligaša će u Evrokupu nastupiti i Cedevita, Budućnost VOLI i Union Olimpija. Pored njih, učesnici su i: AEK, Alba, Dinamo Sasari, Trento, Bilbao Basket, Bajern Minhen, Kantu, Ređo Emilija, Hapoel Jerusalim, Gran Kanarija, Himki, Lijetuvos Ritas, Lokomotiva Kubanj, Nižnji Novgorod, Ulm, Zielona Gora, Mursija, Unikaha, Valensija i Zenit.

Žreb za grupe će biti održan 7. jula u Barseloni.

(foto: MVP / Dragana Stjepanović)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

Partizan u Evrokupu

Izvor: MVP.rs, 27.Jun.2016

Vice-šampion Srbije će i zvanično učestvovati u Evropi naredne sezone...Partizan NIS će posle godinu dana pauze nastupiti u jednom od evropskih takmičenja. Pre nekoliko dana, crno-beli su podneli zahtev za učešće u Evrokupu i učešće u istom im je odobreno, objavljeno je na zvaničnom sajtu...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.