Izvor: Luftika.rs, 15.Avg.2022, 13:54

Partizan će biti kažnjen zbog „Vučiću pederu“, UEFA kaže da je to homofobija

U Humsku je stigla prijava zvaničnih lica po kojoj se Partizan, odnosno navijači crno-belih terete za dešavanja tokom utakmice sa kipranskim AEK-om.
Prijava je podnesena u dve tačke – rasizam, usled skandiranja bivšem igraču Crvene zvezde Nenadu Tomoviću, odnosno kršenje ljudskih prava i homofobiju usled skandiranja predsedniku države, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koje se, istina, nije moglo čuti u TV prenosima, ali su zvanična lica i to „registrovala“ i upisala kao prekršaj.
Kako trenutno stvari stoje, nije isključeno da klub iz Humske bude sankcionisan zatvaranjem tribina protiv narednog protivnika u Ligi konferencija, Hamruna sa Malte, sa kojim će tim Gordana Petrića odmeriti snage u četvrtak do 21 čas.
Iz tog razloga klub iz Humske još nije obelodanio informaciju o puštanju ulaznica u prodaju za pomenutu utakmicu plej-ofa sa Harmunom, dok iz UEFA tokom dana ne stigne konačna odluka, na osnovu koje će biti određeni i dalji koraci.
Izvor: Espreso i Telegraf
Režimski huligani napali mladića na Partizanovoj tribini zbog majice Vučiću ped*ru

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.