Partizan časti zbog 15. trofeja u Kupu

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan časti zbog 15. trofeja u Kupu

Spremili su crno-beli posebnu akciju povodom uspeha koji je ostvaren u nacionalnom kupu.

Košarkaški klub Partizan NIS u nedelju je stigao do petnaestog trofeja u nacionalnom kupu, sedmog od kako on nosi ime legendarnog Radivoja Koraća.

Tim povodom je klub iz Humske pokrenuo akciju u kojoj će prvih 15 dečaka rođenih 2007. godine i kasnije dobiti priliku da besplatno treniraju u školi košarke >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << KK Partizan NIS.

Partizan je broj telefona ostavio u objavi koja je postavljena na društvenim mrežama, a videćemo da li će neko od dečaka koji budu nagrađeni u budućnosti doneti nešto veliko crno-belima.

Crno-beli su u uzbudljivoj završnici finala Kupa Radivoja Koraća savladali Crvenu zvezdu mt:s rezultatom 76:74 i tako stigli do sedme "Žućkove levice".

Budite brzi i trenirajte besplatno u školi košarke #KKPartizan do kraja školske godine 2018/19 #PartizanKids pic.twitter.com/rpcAqkgRny

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) 19. фебруар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.