Partizan bolji od Metaloplastike za veliko finale

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 21:57

Partizan bolji od Metaloplastike za veliko finale

Rukometaši Partizana pobedili su na gostovanju ekipu Metaloplastike sa 27:26 (13:12) i tako obezbedili plasman u finale plej-ofa Arkus lige.

U prvom meču odigranom u Beogradu "crno-beli" su bili bolji rezultatom 29:24.

Najbolji u pobedničkom timu na večerašnjem susretu bio je Uroš Kojadinović sa osam golova, dok je Stefan Petrić dodao sedam golova.

U domaćem timu se istakao Vojislav Brajović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je osam puta zatresao mrežu protivničke ekipe.

"Crno-bele" u finalu očekuje duel sa Vojvodinom, koja ima priliku da osvoji desetu titulu nacionalnog šampiona u nizu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srpkinja sudi finale Lige šampiona

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 17:08

Finale Lige šampiona za odbojkašice u Torinu sudiće Stanislava Simić, sudija iz Srbije...U borbi za titulu šampiona Evrope sastaće se odbojkašice Ezačibašija, čije boje brane srpske igračice Tijana Bošković i Maja Ognjenović i Vakifbanka, koji sa klupe vodi selektor Srbije Đovani Gvideti...Stanislava...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.