Partizan bolji od Mege

Izvor: Mondo, 02.Dec.2018, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bolji od Mege

Tim Andree Trinkijerija i Dejana Milojevića odigrali prijateljski meč u kojem su slavili crno-beli

Foto: MN Press

  Partizan i Mega iskoristili su pauzu zbog odigravanja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo da odigraju kontrolnu utakmicu u Beogradu.

U meču zatvorenog tipa u hali Mega fektori slavio je Partizan rezultatom 93:82 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (23:25, 30:25, 21:14, 19:18).

Treneri oba tima nisu imali na raspolaganju sve igrače.

U ekipi Partizana zbog obaveza u reprezentaciji Srbije nije bilo Đorđa Gagića, ali ni Alekseja Nikolića, dok Dejan Milojević iz istog razloga nije mogao da računa na Gogu Bitadzea (Grizija), Kostju Mušidija (Nemačka), Ognjena Čarapića (Crna Gora) i Edina Atića (BiH).

U meču u kojem je za Megu prvi put posle povrede zaigrao Branislav Ratkovica, najefikasniji u pobedničkom timu bili su Džok Lendejl sa 22 pogotka i Rade Zagorac, koji je postigao 21 poen, dok su se kod Mege izdvojili Stefan Fundić sa 17 poena i Dejan Janjić sa 12.

Partizan naredni meč igra protiv Igokee u Laktašima, 8. decembra u okviru 10. kola ABA lige, dok Megu očekuje ozbilajn izazov dva dana kasnije u Podgorici protiv Budućnosti, aktuelnog šampiona regionalnog takmičenja.

Mega: Janjić 12, Marjanović 11, Ratkovica 6, Ašćerić 7, Mišković 7, Koprivica 7, Mokoka 6, Fundić 17, Stanić 9.

Partizan: Pejdž 14, Trifunović, Si 7, Aranitović, Marinković 8, Gegić 3, Veličković 6, Pecarski 7, Gavrilović, Zagorac 21, Janković 5, Lendejl 22.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.