Izvor: JUGpress.com, 22.Maj.2022, 21:50

“Partizan” bolji od “Dubočice” za jedan gol

LESKOVAC-BEOGRAD

Rukometaši „Dubočice 54“ poraženi su u pretposlednjem kolu plejofa rukometne Arkus superlige. Oni su u Beogradu poraženi od „Partizana“ rezultatom 35:34 (19:16) u utakmici gde se vodila izjednačena borba tokom prvog dela prvog poluvremena. Prednost od 4 gola „Partizan“ je stekao u 23. minutu (16:12), a na poluvreme se otišlo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sa 19:16. U drugom poluvremenu Leskovčani su stalno disali za vrat domačoj ekipi, uspeli da izjednače u 42. minut (25:25), pa i da povedu. „Partizan“ je tada zaigrao angažovanije, za tri minuta je stvorio tri golova prednosti (55. minut – 33:30) i tu prednost sačuvao do kraja.

Za ekipu „Dubočice 54“ su igrali: Gašić, Cvetković 1, Radulović 1, Grubić 2, A. Pavlović, Mađar, Mitić, Denić, Mitvorivć, Spasić 4, Atanasković 11, Adamović 2, Ristović 9, Al. Pavlović 1, Anđelković 3, Kocić (odbrane 7/42).

Sledećeg vikenda na programu je 14., poslednje kolo. U Leskovac stiže ekipa „Rudara“ iz Kostolca.

Fotografija: Arkus liga

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.