Partizan bolji i od PAOK-a

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Sep.2013, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bolji i od PAOK-a

Partizan – PAOK 76:71 (21:17, 18:15, 8:24, 29:15)

PAOK: Cokalas 11, Nikopolus, Karalabidis 15, Kasolakis 5, Vučićević 3, Papos, Ketas 5, Markaritis 6, Bogris 10, Kotas, Camirolis 16, Lijakis.
Partizan: Aranitović, Mićović, Bezbradica 5, Milutinov 5, Vesterman 18, Pot 4, Zlovarić 2, Milosavljević 28, Malešević 7, Marelja 1, Šalić 3, Andrić 3.
(FOTO: >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << N. Negovanović)
Crno–beli su završili gostovanje u Makedoniji utakmicom sa solunskim PAOK–om. U Đevđeliji su odigrali i treću prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za narednu sezonu. Beogradski crno–beli savladali su solunske rezultatom 76:71.
Ekipa Partizana je pobedom završila gostovanje u Makedoniji. Nakon uvodnog vođstva, u trećoj deonici crno–beli su posustali, ali su u odlučujućem periodu igre pokazali karakter i priveli meč kraju u svoju korist.
Odigrali smo i treću utakmicu zaredom i evidentno se osetio umor. Svakako postojala je velika želja protiv odlične i iskusne ekipe PAOK-a, koja je prošle godine bila četvrta u grčkom šampionatu. Tokom meča smo imali oscilacije, što je i normalno za ovaj period treninga i priprema. Naravno, zadovoljni smo postignutim rezultatom – istakao je trener Partizana Duško Vujošević.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Partizan bolji i od PAOK-a

Izvor: NaDlanu.com, 02.Sep.2013

Košarkaši Partizana pobedom su završili turnir u Đevđeliji, pošto su u bili bolji od PAOK - 76:71(21:17, 18:15, 8:24, 29:15). ..Košarkaši Partizan Đevđeliji su odigrali i treću prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za narednu sezonu. Beogradski crno-beli savladali su solunske rezultatom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.