Partizan blizu angažmana crnogorskog talenta, Miković novi centar crno-belih?

Izvor: Blic, 24.Jul.2014, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan blizu angažmana crnogorskog talenta, Miković novi centar crno-belih?

Trener crnogorskog košarkaškog kluba Mornar Đorđije Pavićević rekao je za podgoričke "Vijesti" da je centar ekipe Milija Miković blizu prelaska u Partizan.

"Drago nam je što uvek postoji interesovanje za naše košarkaše. Tako je i ovoga puta. Ostajemo bez četiri važne karike. Vukota Pavić će karijeru nastaviti najverovatnije u Bugarskoj, Lazar Pavićević odlazi u Ameriku, a nakon Evropskog prvenstva za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mlade postoji ogromno interesovanje za Miliju Mikovića koji je za sada na pragu Partizana", rekao je Pavićević za Vijesti.

Na nedavno završenom Eurobasketu za mlađe od 20 godina, Miković je bio drugi strelac turnira sa 18.3 poena po utakmici, četvrti skakač sa devet uhvaćenih lopti po meču, i bio je svetla tačka selekcije koja je zauzela 18. poziciju na turniru u Grčkoj.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Partizan dovodi Crnogorca iz Bara?

Izvor: B92, 24.Jul.2014

Mladi crnogorski košarkaš Milija Miković mogao bi da pređe u Partizan ovog leta, pišu crnogorske 'Vijesti'...Miković je košarkaš Mornara iz Bara, ima 20 godina, visok je 203 centimetra i igra na pozicijama četiri i pet...Pažnju na sebe je skrenuo na nedavno završenom Evropskom prvenstvu za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.