Partizan bi da mu se dodeli titula, Zvezda da se poništi sve i ostane u Evroligi

Izvor: B92, 09.Maj.2020, 18:37

"Partizan bi da mu se dodeli titula, Zvezda da se poništi sve i ostane u Evroligi"

Epilog oko toga da li će se nastaviti sezona u ABA ligi uskoro će biti poznat.

Vlada velika neizvesnost i primarno je da se čuje odluka Evrolige, pre one na Jadranu.

Pesimista da će biti pravičnog rešenja je trener Mornara Mihailo Pavićević.

"Teško je dočekati pravedno rešenje, jer svi vuku na svoju stranu i gledaju interes. Partizan bi da mu se uvaži plasman u regularnom delu sezone i dodeli titula. Ni Zvezdi se ne igra i ona bi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da odugovlači sa rešenjem, pa da eventualno nakon proglašenja sezone nevažećom zadrži status evroligaša", rekao je Pavićević za portal CDM.

Kakav je stav ostalih pretendenata za najviši plasman?

"Budućnost i mi bismo da igramo, jer nam je to jedini put do titule… U svemu je najčudniji stav Cedevita Olimpije, iz koje ističu da bi igrali završnicu i tražili to mesto za Evrokup, a već su raspustili skoro ceo tim”, rekao je Pavićević.

Pavićević je kazao da su brojne organizacione nedoumice vezane za organizaciju završnice ABA lige.

"Mnogo je otvorenih pitanja, oko potencijalnih karantina, putovanja, obezeđivanja testova za igrače, dolaska stranih igrača… Naravno i ugovora, jer kako bi neki igrači igrali ako su već potpisali za druge timove? To za nas nije problem, ali jeste za druge. Sve to me ne čini optimistom”, rekao je Pavićević.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.