Partizan bez trojice u derbiju

Izvor: Večernje novosti, 19.Feb.2017, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bez trojice u derbiju

Crno-beli u meču sa Zvezdom neće moći da računaju na Hečera, Marinkovića i Koprivicu koji će se najverovatnije vratiti za Beograd ranije. Džikić ostaje u Nišu Košarkaši Partizana Vilijam Hečer, Vanja Marinković i Miloš Koprivica propustiće večerašnje finale Kupa Radivoja Koraća u Nišu protiv Crvene zvezde zbog problema sa zdravljem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << rečeno je Beti u klubu.Hečer, Marinković i Koprivica zbog bolesti nisu igrali ni u jučerašnjem polufinalu protiv Mega Leksa, a najverovatnije će se vratiti za Beograd kako bi otišli na Infektivnu kliniku. Probleme sa zdravljem ima i trener Partizana Aleksandar Džikić, ali on će ostati u Nišu. Finale Kupa Radivoja Koraća igra se večeras od 21.00 u niškom Čairu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN SA SAMO OSAM IGRAČA ČEKA FINALE: Još dva STARTERA u AUTU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2017

Nema kraja problemima crno-belih u Nišu...Nema kraja problemima košarkaša Partizana, pa su posle Vila Hečera, Vanje Marinkovića i Miloša Koprivice, koji će propustiti finale Kupa, za duel sa Crvenom zvezdom neizvesni i Mihajlo Andrić i Uroš Luković..Crno-beli trio je zbog bolesti propustio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.