Partizan bez publike protiv Radničkog

Izvor: Studio B, 07.Nov.2012, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bez publike protiv Radničkog

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FS S) kaznila je Partizan sa jednom utakmicom igranja pred praznim tribinama i novčano sa 500.000 dinara zbog ponašanja navijača na utakmici protiv Novog Pazara.

Partizan će u nedelju od 16 sati u 12. kolu Superlige Srbije bez publike dočekati Radnicki iz Kragujevca.

Klub iz Humske kažnjen je jer su navijači crno-belih na utakmici 10. kola Superlige, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << koja je odigrana 28. oktobra, istakli transparent na kojem je pisalo "Alija? A Spasoje Jugović?" i skandirali "Nož, žica, Srebrnica".

Oni su tako odgovorili navijacima Novog Pazara, koji su nekoliko dana pre toga, na nacionalnog Kupa protiv Rada, istakli transparent na kojem je pisalo: "Rešen rebus - srce, bubreg, pluća - živela žuta kuća".

Klub iz Novog Pazara je zbog toga kažnjen sa dve utakmice igranja bez publike na svom stadionu, kao i sa 500.000 dinara.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.