Partizan bez pola tima poražen u Nišu

Izvor: B92, 21.Apr.2019, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bez pola tima poražen u Nišu

Fudbaleri Radničkog iz Niša su savladali na stadionu "Čair" Partizan sa 3:1 u utakmici plej-ofa Superlige Srbije.

“Crno-beli“ su poveli, na poluvremenu je bilo nerešeno, a domaći su u nastavku postigli dva gola i ostvarili pobedu.

Partizan je u Nišu igrao bez velikog broja standardnih prvotimaca, a konačno je debitovao igrač koji je zimus stigao kao pojačanje, Musa Nđaje.

Gostujuća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipa je do prednosti stigla iz praktično prvog i jedinog kvalitetnog napada na utakmici, Nemanja Nikolić uputio loptu ka Rikardu Gomešu i Đorđu Ivanoviću koji je nekako uspeo da se snađe i savlada golmana Borivoja Ristića.

U sudijskoj nadoknadi vremena domaći su izjednačili preko Saše Stojanovića, pošto je realizovao slobodan udarac sa ivice kaznenog prostora.

Već u trećem minutu drugog poluvremena stiglo se do totalnog preokreta, Petar Grbić je povukao kontranapad, hteo da proigra Lazara Ranđelovića koji je bio u ofsajdu, ali je on propustio loptu, pritom i omeo golmana Filipa Kljajića.

Sudije su ostale neme i Radničkom je priznat pogodak.

Tačku na meč stavio je Ranđelović, golom koji je postigao svega dva minuta posle Grbićevog.

Do kraja utakmice Partizan nije uspeo ozbiljnije da pripreti domaćem timu, po polušansu su imali Ivanović i Rikardo, dok je Radnički pokušavao preko kontranapada da još koji put zatrese mrežu "crno-belih", ali bez uspeha.

Detaljan tok meča pogledajte na našem sajtu i u LIVE BLOGU:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.